Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Τελευταία Νέα
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Κρήτη: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ρ.Κ. στην ταβέρνα ΘΕΑ στη Ρογδια.

Την Κυριακή 20/01/2019 και ώρα 12.30μμ, θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ρ.Κ. στην ταβέρνα ΘΕΑ στη Ρογδια. Η τιμή ανά άτομο είναι 18,00€.

Το menu περιλαμβάνει ανά τέσσερα άτομα πέντε διαφορετικά μεζεδάκια για αρχή, βραστό με πιλάφι σαλάτα πατάτες φούρνου με αρνί-χοιρινό φρούτο και επιδόρπιο στο τέλος (νερά αναψύχτηκα κρασί ελευθέρα) .

Παρακαλώ όπως ενημερώσετε εγκαίρως για την παρουσία σας στο email rasc@rasc.gr για τον αριθμό των ατόμων με τον οποίο θα έρθετε στην εκδήλωση, ώστε να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τον τελικό αριθμό προσέλευσης.

 

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες