Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 21. Ιανουαρίου 2019
  Αρχική > Τελευταία Νέα
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ρ.Κ. στις 28/01/2018 στο Ρέθυμνο!

Την Κυριακή 28/01/2018 και ώρα 01.00μμ, θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Ρ.Κ. στην ταβέρνα Κορφή στο Ρέθυμνο. Η τιμή ανά άτομο είναι 15,00€ και τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν χρεώνονται.

Το menu περιλαμβάνει  Μεζεδάκια για αρχή, σαλάτα εποχής, Mix Grill με πατάτες και φρούτο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και κρασί ή νερό, ενώ οτιδήποτε άλλο (αναψυκτικά, ποτό κτλ) χρεώνεται επιπλέον και πληρώνεται επί τόπου.

Παρακαλώ όπως ενημερώσετε εγκαίρως για την παρουσία σας στο email rasc@rasc.gr για τον αριθμό των ατόμων με τον οποίο θα έρθετε στην εκδήλωση, ώστε να μπορέσουμε να υπολογίσουμε τον τελικό αριθμό προσέλευσης και να μην μείνει κανείς όρθιος.

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες