Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Τελευταία Νέα
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Κοπή της πίτας της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι ….

Την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου 2015 θα κόψουμε την πίτα της Ένωσης μας στα Χανιά, στο κέντρο Πορτοκάλι στην έξοδο βοακ Πλατανιά. Η κοπή της πίτας θα γίνει περίπου στην 13,00 και μετά τις 14,00 θα καθίσουμε για φαγητό. Η τιμή κατά άτομο είναι 15 ευρώ για όσους θέλουν να καθίσουν για φαγητό.

Όσοι συνάδελφοι μας κάνουν την τιμή και έρθουν τους παρακαλούμε αν μπορούν για την καλύτερη οργάνωση τις εκδήλωση να το δηλώσουν στον εκπρόσωπο του κάθε νομού μέχρι 31 Ιανουαρίου. Συχνότητα επικοινωνίας για την Κυριακή 08-02-2015 RU74 438.750 -7600 74.4 και R5.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε
Από το ΔΣ της ΕΡΚ

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες