Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Τελευταία Νέα
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Πρόσκληση τακτικής Γενικης Συνέλευσης 2011

Αγαπητοί Συνάδελφοι ,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών    Κρήτης σας καλεί σε τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 16:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης. (Πλατεία Κουντουριώτη)

Αν δεν υπάρχει απαρτία την παραπάνω ημερομηνία η Γ.Σ   Θα γίνει το επόμενο Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Θέματα:

1. Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. - Έγκριση.

2. Οικονομικός απολογισμός - Έγκριση - Απαλλαγή Δ.Σ.

3. Προτάσεις μελών - Προγραμματισμός δράσης έτους 2011

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται
να επικοινωνήσουν με οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. για να παραλάβουν και να συμπληρώσουν την σχετική δήλωση.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη ετήσια συνεστίαση των μελών και φίλων της Ε. Ρ. Κ. στο κέντρο ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ στην περιοχή Μαλάδες Ηρακλείου.

Θα σας περιμένομε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε. Ρ. Κ.

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες