Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Τελευταία Νέα
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Β΄ περιόδου 2010.

Α  Π  Ο  Φ  Α  Σ  Η

Η  Ν Ο Μ Α Ρ Χ Η Σ    Η Ρ Α Κ Λ Ε Ι Ο Υ

Έχοντας υπόψη :
1.  Την αριθ. 68000/763/09-12-2002 απόφαση του Υπ. Μεταφορών & Επικοινωνιών (ΦΕΚ 1579/Β΄ 18-12-2002) “Κανονισμός λειτουργίας ερασιτεχνικών σταθμών ασυρμάτου”.
2.  Τις υπηρεσιακές ανάγκες.

Α  π  ο  φ  α  σ  ί  ζ  ο  υ  μ  ε
1.  Καθορίζουμε ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Β΄ περιόδου 2010 τις 22 και 25 Οκτωβρίου 2010.

2.  Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν σε αίθουσα της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών της Ν.Α. Ηρακλείου από ώρα 09:00΄ και μέχρι το τέλος του ωραρίου λειτουργίας της Υπηρεσίας.

3.  Η κατάθεση των δικαιολογητικών από τους υποψηφίους ραδιοερασιτέχνες, για τη συμμετοχή στις εξετάσεις θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 18-10-2010.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνήσουν  με  την  Ένωση  Ραδιοερασιτεχνών  Κρήτης  μέσω  e-mail
ή  τηλεφώνου  για   λεπτομερέστερη  ενημέρωση.

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες