Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Τελευταία Νέα
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Διεξαγωγή των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του έτους 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης  κατά  την  συνεδρίαση της  19 Δεκεμβρίου 2009  αποφάσισε την διεξαγωγή των εργασιών της  Γενικής  Συνέλευσης  του έτους 2010 το Σάββατο  23 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία θα επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο  30 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στην  γνωστή αίθουσα της Περιφέρειας Κρήτης. (Πλατεία Κουντουριώτη –Λιμάνι)

ΘΕΜΑΤΑ
1. Απολογισμός   πεπραγμένων     Δ.Σ.   -  Έγκριση.
2. Οικονομικός   απολογισμός   -  Έγκριση -  Απαλλαγή   Δ.Σ.
3. Προτάσεις   μελών  -  Προγραμματισμός   δράσης   έτους  2010

Θα  ακολουθήσει  η  καθιερωμένη  συνεστίαση  για τα μέλη  και  τους  φίλους  της  Ένωσης  στο  κέντρο  ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ  στην  περιοχή  Μαλάδες  Ηρακλείου. Επειδή ο τρόπος ειδοποίησης δεν γίνεται πλέον με προσωπικές ειδοποιήσεις παρακαλούμε όπως  ενημερώσετε τους συναδέλφους  που γνωρίζετε και δεν διαθέτουν ψηφιακά συστήματα.

Από το Δ.Σ.

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες