Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Τελευταία Νέα
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Αποτελέσματα Ραδιοερασιτεχνών για τις εξετάσεις Β περιόδου 2009.

Μετά την διεξαγωγή εξετάσεων για την απόκτηση πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη Β’ περιόδου 2009 ανακοινώνονται οι παρακάτω επιτυχόντες. Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα χαρακτηριστικά αυτών.


ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ   Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2009

ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

ΚΑΡΕΜΦΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

ΚΑΣΣΩΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

ΣΙΡΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1

 

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες