Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Callbook της Ε.Ρ.Κ.
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.


Συντήρηση: SV9BMJ - Μανώλης Αντωνάκος

Για να βρείτε το μέλος της Ε.Ρ.Κ που ψάχνετε, συμπληρώστε το πεδίο της αναζήτησης με το CALLSIGN του ή το ΕΠΙΘΕΤΟ του, (το επίθετο χωρίς τόνους) και πιέστε αναζήτηση.

Για να δείτε όλα τα μέλη της Ε.Ρ.Κ. αφήστε το πεδίο της αναζήτησης κενό και πιέστε τον μεγεθυντικό φακό.

Μπορείτε να στοιχήσετε τα αποτελέσματα αλφαβητικά πατώντας πάνω στον αντίστοιχο τίτλο κατηγορίας που επιθυμείτε. (πχ. Χαρ. Κλήσης  -  Επώνυμο  -  Όνομα κ.τ.λ.)

Μέλη τα οποία αντί για Callsign έχου την λέξη Pending, δεν έχουν λάβει ακόμα το Callsign τους.

Σε περίπτωση που είστε μέλος της Ε.Ρ.Κ. και θέλετε να αλλάξετε κάποια πληροφορία από την καρτέλα σας, ή θέλετε να προσθέσετε φωτογραφία τύπου ταυτότητας, στείλετε το ανάλογο E-mail πιέζοντας εδώ.

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες