Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 21. Ιανουαρίου 2019
  Αρχική > Διοικητικό Συμβούλιο
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ρ.Κ.

Μετά την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Ραδιερασιτεχνών Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2017 στο Ηράκλειο, προέκυψε το νέο Δ.Σ. που έχει την εξής σύνθεση:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
SV9 KIA
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
SV9 OSG
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΧΡΟΝΗΣ  SY9 ANL
ΤΑΜΙΑΣ
ΚΟΥΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
SV9 QCW
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
SV9 AUE
 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ Ν. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΗΛΙΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
SV9 KNA
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

SV9 KIR

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

   ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  SV9 BMJ
   ΛΥΡΩΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  SV9 FBY
   ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ SV9 JI 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες