Αρχική σελίδα Το Forum της ΕΡΚ. Γίνε και εσύ μέλος της παρέας μας! Όλα τα νέα της ένωσης μας μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ. Επίσης πατώντας το ανάλογο banner στην αρχική μας σελίδα,  μπορείτε να γραφτείτε στο Newsletter μας και να λαμβάνετε τα νέα μας στο E-mail σας. Χρήσιμες ιστοσελίδες σχετικά με τον Ραδιοερασιτεχνισμό. Δείτε την δομή όλης της ιστοσελίδας μας. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μηχανή αναζήτησης για να βρείτε γρηγορότερα αυτό που ψάχνετε. Πιέστε εδώ και διαλέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Επίσης δείτε πως μπορείτε να έρθετε στο Club μας, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 21.00 ώστε να γνωριστούμε από κοντά.  
Δευτέρα, 18. Φεβρουαρίου 2019
  Αρχική > Επιτροπές
Bookmark and Share
 

Το μηνιαίο ραδιοερασιτεχνικό περιοδικό on-line, ελεύθερα!

Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία.

Επιτροπές Κάλυψης Εκτάκτων Αναγκών

Απόφαση Δ.Σ. 24/2/10

Οι Επιτροπές Κάλυψης Εκτάκτων Αναγκών αποτελούνται από μέλη της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης τα οποία χειρίζονται θέματα εκτάκτων αναγκών βοηθόντας έτσι στην Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη σε περίπτωση θεομηνιών και καταστροφών.

Για την Τηλεπικοινωνιακή κάλυψη η Ε.Ρ.Κ. χρησιμοποιεί Ασυρμάτους, Αναμεταδότες και Τηλεπικοινωνιακό υλικό τα οποία ανήκουν τόσο στην ίδια όσο και στα μέλη της.

Υπεύθυνοι για την χρησιμοποίηση του Τηλεπικοινωνιακού υλικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ανά νομό στην Ραδιοχώρα Κρήτης είναι:

Επιτροπή Ψηφιακών

Τεχνική Επιτροπή

Επιτροπή Εκτάκτων Αναγκών

SV9ADY - SV9CAG 
SV9AHZ

 

SV0LB - SV9ZO
SV9GPV - SV9CVK
SV9BMJ - SV9LM
SV9BMC - SV9KIL
SV9IOL - SV9QCY

SV9AUE - SV9GPV
SV9COL - SV9KIL

 

Προηγούμενη σελίδα.  Αρχή σελίδας.

     
© 2005 rasc.gr, Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης - Κατασκευή: SV9KNA

Ρέθυμνο HOTSoft.gr σχεδιασμός, κατασκευή, Προώθηση ιστοσελίδων, Κρητη SEO. Ρέθυμνο Aσύρματα δίκτυα WiFi, Δομημένη καλωδίωση, έξυπνο σπίτι. Rethymno Website Design, Web Development, Web site Promotion, SEO Crete SEM.
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες